tirsdag, mai 16, 2006

hjemlengsel

idag reiser jeg hjem. har skikkelig hjemlengsel. skal bli godt å komme hjem til mamma og dem! bare slappe av, og være!

17.mai feires nok tradisjon tro i snøvær, det er like ironisk hver gang :) men skal bli gøy å leke med mine to prinser! jeg er skikkelig heldig som har to herlige tantebarn! dem e verdens skjønneste skapninger!

ha en fin dag i morgen! og gled deg over at vi er fri!

3 kommentarer:

Ann-Mari Andersen sa...

artig at du kommer hjem:)

Ann-Mari Andersen sa...

kor det går i alta???? stresse du med eksamen? det var artig at finland vant grand prix igår:) ,men æ heia nu på carola da da......... fatte ikke at ho ikke kom høyere.. i går prøvd æ meg også som skuespiller... for en dine medstudenta... helt artig. kort film:) trur æ likte det.

Ann-Mari Andersen sa...

heia. kor det går?? var på møte ikveld. det var spennende. en ex torpedo av de skumleste i norge og ole bueng som fortalte om den store endringen i livet sitt...utrulig sterke historier må æ si... håpe virklig at dem kan være levende vitner om at livet kan endres, at det e håp, uansett ka man har vikla seg opp i. utrolig bra møte. og ikke minst var det helt fult på eben eser:) glede meg til du e færdi med examenan, og til du kommer hjem. vi reise vel til vebomark på ondsdag kan det se ut som. vi høres. stå på klære søster