fredag, august 25, 2006

endelig helg!

en uke er gått, og jeg har hatt 7 praksisdager.. nå er det helg, og jeg gleder meg! det er høstfestival, men vet ikke om jeg gidder å gå på kosnert. det hadde jo vært veldig artig å treffe folk, men settingen frister ikke så mye.. tror heller jeg velger den kreative siden, og maler ferdig på eben eser (menigheten min).. ja for vi er en sprø gjeng som har begynt å male der mens sjefene er på ferie.. :) det kommer til å bli skikkelig bra overraskelse til dem når de kommer hjem :) det blir sååå fint!

du, jeg ønsker deg en kjempefin helg! håper du får slappa av og samlet tankene dine!
klem

4 kommentarer:

Anonym sa...

Savner deg Sara Victoria!!!!!!! Du er virkelig en av de vakreste kvinner jeg har sett i mitt liv:) Kan ikke glemme ditt nydelige smil og dine skjønne øyne! Glad i deg, min vennine og søster i Kristus Jesus. Stå på der oppe/borte i Kautokeino. Hils de andre så mye, særlig din far Per! Klem fra Anne Elisabeth Amundsen

Unknown sa...

så koselig å høre fra deg anne! du er bestandig så positiv og raus med dine kompliment! tusen takk! :) savner deg også, tenkte jeg skulle spørre per om deg, for han er jo lærer her hvor jeg er :)

hva gjør du egentlig for tiden?! du forsvant fra kauto før vi nådde å ta en kaffe..
klem

Anonym sa...

go helg til deg og. glede meg å se ka du ende opp med å gjøre utover vintern, det kommer ska du se:) ikke stress. go helg. klem

Evie&Stig sa...

Hei! Lenge sia vi har vært her. Hadde glemt adressa. Blir artig å se kordan dåkker har malt. Vi savne deg og alle andre!!
Så du hadde spurt om råd da du skulle være toastmaster. Vi må bare igjen få si; du gjorde en helt fantastisk jobb, og vi e såå fornøyd! Du va og e utrolig flink! Folk bør spørre deg om råd hvis de skal være toastmastere :)

Vi e så gla i deg Sara! Du e et fantastisk menneske! Ha en god helg!