mandag, september 25, 2006

skikkelig bra

idag har vi hatt skikkelig bra undervisning på bibelskolen. pastoren på oks, åge, underviste om at vi er fri fra synden, og fri fra loven. dette er ett stort og spennede tema, som jeg kan komme tilbake til senere.. nu må jeg bestille høstferiebillett hjem.. vi høres :)

9 kommentarer:

Ann-Mari Andersen sa...

du komt deg på nett. kor bra. og du kommer hjem til høstferien. kor koselig se deg igjen:) ungan glede seg:)

Anonym sa...

Godt å høre at du er i gang på Kjeller, håpes du trives her sør på

Anonym sa...

Bare du ikke river ut det gamle testamentet etter at du har hørt Åges undervisning.

Unknown sa...

heia anonym! :)
klart vi ikke river ut noe av bibelen! vi tror alt hele skriften er innåndet (inspirert) av gud, og nyttig til lærdom, rettledning og masse bra :) (2.Tim. 3:16-17, ukas minnevers)

men det er godt å få bli mer kjent med bibelens budskap, og se at vi virkelig er fri fra synden og fri fra loven! :) jesus ikke bare døde for mine synder, men han levde også for meg! og jeg kan fryde meg i det at når Gud ser på meg, ser han meg igjennom jesus! jesus er den eneste veien til Gud! :) fantasktisk at Jesus ville leve for at vi skulle få kontakt med Gud! :)

Unknown sa...

heia tor! :) skal ikke du også lage deg blogg snart?!

jeg trives kjempebra her i oslo! si ifra hvis du er i nærheten! så kan vi ta en kaffe! :)
du er vel i tromsø enda? hvordan går det der?
klem

Anonym sa...

vi nordboere vet vel pent lite om "hærlighetsteologien" til Åge.

Anonym sa...

Nettopp det som er så herlig med herlighetsteologien til Åge, den er rå HERLIG! Gud fri oss fra matthetsteologi. Kos deg i Oslo Sara. Blessings :)

Ann-Mari Andersen sa...

vi glede oss til du kommer på besøk til helga. om du finn no tøffe gensere på salg.. kjøp nu par stk til meg. det e sikkert mye salg der, sammenligna med kauto...(har jo ikke klesbutikk).. urgh...

Anonym sa...

Hei! takk for hilsen på min blogg. Jeg har det bare bra. Er kontaktlærer i 4., og har engelsk i 7. Trives veldig godt i jobben, i menigheten og i Harstad.