søndag, februar 11, 2007

ja, nu er det en stund siden jeg har oppdatert bloggen min. det går liksom iett.. :) har vært på samisk vinterfestival, hatt besøk av søster, skrevet for aviser, planlagt teamtur, og masse gøy!

nu er det under en uke til 15 stykker fra klassen min reiser opp til alta, og kauto. vi skal delta på leir, ha møter, reise på scootertur, gå på ski, reise til finland, og ha det kjempegøy! blir spennede å ta disse søringene nordover! en typis søring har jo ikke vært nord for trondheim :P

en ting som har slått meg i det siste, når jeg har vært en del i storbyen oslo :) er det at Gud kjenner alle. det er helt utrolig. tenk, det er jo så magne mennesker her i verden, jeg kjenner jo ikke en brøkdel av dem engang. men Gud kjenner alle, og han kjenner oss bedre enn vi kjenner oss selv. det er helt utrolig! åsså vil han ha kontakt, hjelpe og snakke med alle sammen. han er god han! :) det er ikke for ingenting at jeg er så ivrig på dette med Gud :) han er jo bare helt rå. kunne ikke tenkt meg en dag uten hans fred og nærhet i mitt hjerte. det er så deilig å vite at han vet alt, og ser alt. og bare det å kunne stole på han.. :)

hva tenker du på om dagen da?!
klem

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hei Ja gud er bare god det er sant.
vi gleder oss til du med dine venner kommer ht, det blir fint.
Vi holder på å be im fint vær,det står skrevet be så skal dere få
amen

Anonym sa...

Hei Sara og takk for sist, det var hyggelig å treffe deg igjen. Jeg håper du får alle søringer til å bli hekta på din hjemmebane (finnmark og samisk kultur), for det er jo jeg. Håper på kaffekopp når du kommer ned igjen. Ha en fin uke og klem

Tor Erik

May-Grethe :-) sa...

Hallo :-)

Ja nu e det ikke lenge til dokker reise nordover, tenk at æ blir heeelt aleina hjemme. Ka i all verden skal æ finne på uten dokker.. hehe. Blir helt tomt i huset, men æ skal vel overleve. Æ har jo min kjære Lancer da, hihi.

Jaja dokker får no ha en god tur, å god vinterferie :-)

hilsen fra sambo

Anonym sa...

jeg bare gleder meg til sara kommer, jeg :)

Anonym sa...

God tur. Håper dere får en flott tur. De som skal være med kan nok glede seg.

Tor Erik