tirsdag, mai 29, 2007

sørlandsferie

heia folkens! og vel overstått pinse. bra at Gud sendte den hellige ånd, så vi kunne få en eller to ekstra røde dager på kalenderen!? det betyr fri!! :)

i helgen var vi en gjeng med fem herlige mennesker som var på sørlandet, nærmere bestemt Tvedestrand :) Det var en herlig langhelg, fra torsdag til søndag. vi var ute med båt, fisket, grillet og koste oss skikkelig. jeg fikk trent litt, vi spiste frokost på brygga, og vi rett og slett nøt livet. livet er jo til for å leves!

jeg fikk vært en tur inne i arendal å troffet venner som jeg ikke ser så ofte, og vi var på møte i sørlanskirken :) www.sorlandskirken.no

jepp, jepp, nu er jeg tilbake på skolebenken, og vi har fantastisk undervisning av en noen fra sverige!! :)
hvordan er det med deg da?!
klem

5 kommentarer:

Anonym sa...

Må ha vært heldige med været også i Pinsen, her går det snart mot ferie, men først skal mine elever opp til eksamen, ja alle jeg kunne få opp, kom opp. Så den 4 juni er den første gruppa ferdig. Bare muntlig igjen. Har det bra.

Klem

Tor Erik

May-Grethe :-) sa...

Hallo.
Så bra at dokker hadde en fin tur. Æ har også hatt en kjempe fin pinse i alta. Vi har jo åsså nyyyydelig vær her oppe nu. Det hjelper på.. Imorra går æ i hi med examen. snakkes når æ kommer nedover igjen. Hils Henriette :-)

Anonym sa...

Hei sara.Så bra at dere hadde fin ferie tur,fint å treffe nye folk.
Vi har det bra her hjemme i dag har det vært kjempe fint vær, og varmere skal det bli i morgen.

Du hadde litt vondt i halsen sa du, men i morgen er du helt frisk Jesus er legen din ved hans sår har du fått legedom.

klem fra mamma, natta

Anonym sa...

Ehhh, det var vel kanskje ikke derfor vi fikk DHÅ, eller er kanskje dette en del av den nye reformasjonen???

Unknown sa...

hehe.. jeg har den hellige ånd hver dag jeg, det vil si pinse hele året. men for de som ikke har det, kan det jo være praktisk med noen røde dager innimellom. fikset av han fra oven :)