mandag, juli 09, 2007

jobber iherdig

her kommer en liten sommerhilsen :) dagene mine går til å sitte forran dataen å skrive, eller ringe å gjøre intervju, så når jeg kommer hjem, er jeg ikke så keen på å gå på nettet igjen.. hehe.. det vil si at det kan bli lengere tid mellom hver oppdatering.. men jeg skal prøve å gjøre noe med saken.. :)

i helga var jeg i alta, det var utrolig herlig!!! :) det var skyfri himmel, og jeg fikk sole meg! det beste av alt var vel helst alle de gode vennene mine, som jeg fikk på besøk! jeg vil bare si at jeg setter utrolig stor pris på alle dere!! :) dere er så utrolig gode og herlige mennesker!! :) jeg er så glad for å kjenne dere!! :)

jepp, jepp, en ære og hyllest til mine venner, fra tastende sara i sameland :)
klem

6 kommentarer:

Ann-Mari Andersen sa...

heia. du har det fint skjønne æ. glede meg se deg igjn. håper alle dine venner stemmer meg inn til norsktoppen.....

"Du lahka" er ukas utfordrer til Norsktoppen! Vær med og stem - frem til tirsdag 10. juli - ring 829 47 200 eller gå inn på nrk.no/norsktoppen. Se NRK2 tekst-tv side 328.

Anonym sa...

Godt å høre at du trives med å være hjemme igjen og at du også nyter sommeren. Ønsker deg og dine venner en riktig god sommer. Vi snakkes.

Mvh og klem

Tor Erik

Anonym sa...

Da har jeg oppfordret over 500 stk. i meiling lista mi og stemme på deg, ferietid så alle er nok ikke på nett. Gjorde det samme for Siv Langøy tidl. i sommer og hun gikk rett inn på 4 plass, men desverre så mobliserte jeg ikke andre uka så hun falt ut. Det bør du også passe på. Legger ved en link til plateselvskapet hennes
http://www.humrecords.com/

Klem

Tor Erik

Ann-Mari Andersen sa...

wow...jøss... det må æ si.. tusen takk for det. ska huske på andre uka om æ kommer inn.. gurimalla kor spennende..slike meldiger hjelper i regnfylte dager

Anonym sa...

hente du posten og sender den med nils martin? han reiser imårra. og mobilladeren til im? det hadde vært fint. og avisan selfølgelig...

søster

Ann-Mari Andersen sa...

så kom æ meg på norsktoppen. håper alle som leser dette stemmmer på meg. det går ant stemme en gang i døgnet frem til tirsdag.

ring 829 47 200, sang 10 eller gå inn på nrk.no/norsktoppen
på forhånd takk:)