tirsdag, januar 08, 2008

Vær med å stem!!På fredag går føste delfinale i årets Melodi Grand Prix, og søster skal være med å synge. Hun skal framføre en låt hun har skrevet selv, som heter Andagassi=tilgi meg. det er nesten 30 år siden en samisk artist har vært med i norsk grand prix, så det er ganske artig at hun kom med!

søster har jo sunget hele livet, vunnet samisk grand prix, og nu jobber hun i kulturskolen, der hun er med å løfter fram andre talenter. Hun sendte sangen Andagassi inn til grand prix, og ble plukket ut av 600 sanger (de var bare 6 som ble plukket ut!)

ja nu skal hun altså synge på fredag, og trenger stemmer for å komme videre til finalen som er i oslo spektrum. Jeg tror låten hennes også kan slå igjennom internasjonalt, hvis hun får nok stemmer her i norge, for det er en poplåt, med etnisk preg. og det har vist seg de senere årene at i interrnasjonal grand prix, har slike låter kommet høyt :)

så saml en gjen på fredag, sett dere forran tven, se på nrk og vær med å stem!!! det kan gå mange tiår til dere har muligheten til å stemme på en samisk sang igjen! så nu gjelder det å slå til!

heia søster :)

11 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg stiller opp vet du, se på siden til søs så ser du hva jeg har satt igang. Hvordan går det med deg da?

Klem

Tor Erik

Anonym sa...

så klart vi stemmer henne sangen
hennes er topp

Anonym sa...

Tror faktisk jeg havner i salen i Stavanger på fredag, gitt:P Skal bli gøy å se!:)

Anonym sa...

Nu har vi hørt ho... og de va en steike bra låt! :D

Veldig glad førr at ho kom videre! Gratulerer!!

Anonym sa...

oba soma go ann-mari manai njuolga finalii...
Jippi!!

Anonym sa...

Det gikk jo bra med Søs, grattis.

Klem

Tor Erik

Unknown sa...

så artig at folket er med, å synes låta var bra! er så glad for det! takk til alle som har vært med å stemt! dere var med å avgjorde det! :) og det er ingen tvil i min sjel, jeg er en stolt lillesøster nu :) søster er jo såååå flink!!!! :)

vi høres!

Anonym sa...

Du var heldig som fikk være i stavanger å hei på din flinke søster.
Hun var som en engel på secnen fin og smilende, hun er jo ekstra pen dame. sagen var topp å perfekt fremført.. vi i sapmi er stolt av henne...

Anonym sa...

du må være stolt av din søster...
Tenk at hun kom til finale

Anonym sa...

Hele norge har stemt på henne og det sies at hun har fått mest stemmer av de som kom videre....

hurra for samisk musikk

Anonym sa...

Fikk ikke stemt var uten tv den dagen men fikk tatt det opp så ble sjeleglad att hun vant del finalen skal stemme i Oslo Spektrum