mandag, desember 27, 2010

Hvorfor gjør man ikke det..

Hvorfor gjør man bare ikke det man tenker at man skulle ha gjort. man tenker at det hadde vært så mye bedre om man hadde gjort det, for det er så mye bedre å bare gjør det. men så gjør man det ikke alikavel. det er så enklere å bare tenke seg til at man skulle ha gjort det, enn å faktisk bare gjøre det. selv om det ikke egentlig er noe tyngre eller mer avansert å bare gjøre det.
enkelte ting tenker man at man skal gjøre senere. men senere bli aldri. eller så kommer man til det punktet hvor man begynner, men at det ikke varer så lenge, før man er i den gamle vanen. er vel kanskje vanene som er vanskeligst å forandre. selv om noen forandrer en god vane til en dårligere vane. det er kanskje det rareste.
alt handler vel til slutt om karakter. hvor god karakter har du egentlig. hvor stor intigritet har du over ditt eget liv, over hva du tenker og gjør. samsvarer dine verdier og dine tanker med det du engentlig vil tenke og gjøre. man har jo bare ett liv, og det er jo nå man må gjrøe det. leve det slik du tenker du vil leve det. si det du egentlig vil si, og praktisere det du tenker og tror er det beste.
enkelte har mere intigritet enn andre. mens noen ser ut til å slite mere enn andre for å gjøre det de tenker. for noen faller det liksom helt naturlig, men for andre så bare vet du at de tar seg sammen. hva kommer dette av?
ett er ivhertfall sikkert, at nå er starten på resten av ditt liv. man kan ikke forandre på det man ikke gjorde i går. eller på sett å vis man man jo det, ved å gjrøe det nu. men en ting er jo sikkert, man kan gjøre det man tenker nå, i dag og i morgen. det tror jeg er viktig ja. å gjøre det ditt hjerte peiler inn på. for når du en gang følger det hjertet sier, blir det troligens enklere å høre og å gjøre det igjen neste gang!! :)
snart godt nytt år!

Ingen kommentarer: