søndag, mars 25, 2007

En langhelg i Ål
så har jeg nu gjort det også :) denne helgen har vi vært en gjeng på fem fra klassen min på tur i år. pluss at det kom noen til, og vi ble kjent med enda flere folk. :)

har hatt en knallkoselig helg! vi bodde på en hytte midt i skitrekket! så det var bare å gå ut av døren, og noen meter til, så var man i bakkan. men jeg som er vokst opp på flate finnmarksvidda, turte ikke å stå nedover.. :) hehe.. det ser jo skikkelig skummelt ut! men det er sikkert ikke så skummelt da, for den miste vi så på ski, kan ikke ha vært mer enn fem år gammel! kult altså!

jeg var litt flik da, to dager på rad gikk jeg opp bakken, til fots!! det tok 35 minutter å gå. den andre dagen tok jeg en kompis og rompakebrett med, så akte vi ned. det var skikkelig gøy. men da jeg fortalte dette til noen andre venner (ikke føl deg troffet nå), så bare lo di av meg :) meg jeg vil påstå at det går ann å ake med rompakebrett i en slalombakke :) men man er skikkelig våt når man er nede :)

jepp, men nu skal jeg gjøre siste finpussen på noe som snart kommer ut i bokform. en bok om Guds kjærlighet. :)

jepp, vi høres!
bare tre dager til jeg er i finnmark!!! :)

11 kommentarer:

Alexander sa...

Regner med at jeg er den "kompisen" du snakker om (med mindre du var på hemmelig tur med noen andre). Hehe

Men ja, du er skikkelig sprek altså! Og jeg kan absolutt bekrefte at det er kanonheftig å ake ned alpinbakker med rompeakebrett :) Du og jeg vet hvor gøy det var, så jeg føler meg ikke truffet (om det var meg du mente...)

Gleder meg til boken kommer ut, har sett hvor trofast du har jobbet med den. Du er virkelig flink altså!

Ann-Mari Andersen sa...

det høres ut som du har hatt en koselig helg. nu bynne vel boka ja og ta form. glede masse til å lese resultatet. her oppe i nord har vi 8 varmegrader, steikende sol og masse våt sne. men det e deilig at våren e på vei. glede meg til du kommer hjem.

Anonym sa...

Så koselig å høre at du hadde en fin helg, og god tur hjem i påsken, skal også den veien i påsken. Skal som sakt til Juhls på fredag (30) og handle noe til en konfirmant. Vi snakkes.

Tor Erik

Anonym sa...

Like sprek som før, hører jeg:) Jeg rekker å treffe deg før jeg drar til Karasjok. Vi sees, vennen:) Klemmer fra Aili.
PS: Er for tiden sykemeldt, så det blir noen kaffekopper sammen med ho mor:)

Anonym sa...

Hei sara !!!

Velkommen hjem til bredbuktnes.

mamma

Anonym sa...

Om du vil vise meg rundt i Katutokeino i morgen (30/03) så er jeg vel ved Juhls Sølvsmie rundt 15.30-16.30

Tor Erik

Unknown sa...

hei tor erik. jeg er ikke i kauto før i morgen kveld.. ellers skulle jeg vist deg vår herlige kaffebar :) trodde du skulle være i kauto på lørdag..

Unknown sa...

heia alex.. min topptur kompis :) det var heller de som vi tingte til med 3g jeg mente.. som brølte ut i latter da jeg sa at jeg hadde rompakebrett med, så så dem bilder av de andre som sto så flått ned bakken på ski.. men sånn er det å vokse opp på flate vidda.. bakker bli liksom litt skumle...

Unknown sa...

gleder meg å komme hjem ja :)

Anonym sa...

hehehe..
Åja var det kanskje meg og søster du mente lo av deg og rompeakebrettet?:)
ikke noe galt i å ake med rompakebrett i slalombakke,var bare utrolig morsomt!!:) hehe

May-Grethe :-) sa...

Har æ brølt ut i latter?? æ?? nei det kan du ikke mene.. hehehe. Nei e skikkelig sporty du :)