tirsdag, mai 13, 2008

På tur i sandefjord
Nå har jeg vært i sandefjord i noen dager. kjepmetrivelig å besøke rebekka og håvard, og lille gaibmi- victoria da! :) vi har vært ute å grilla, shoppa, på kino og bare kost oss. for de som ikke helt vet, så gikk jeg og rebekka ilag på folkehøyskole på hamar o 2000/2001, og nu har ho gifta seg, fått unge og flytta på landet /utenfor sandefjord. veldig trivelig å se hvordan de har det her.

ellers er været pent, men det er litt kald vind, så vi beholder klærne på :)
idag reiser jeg tilbake til oslo, og skal være der noen dager til.

klem

4 kommentarer:

Ann-Mari Andersen sa...

så flotte bilder du har lagt ut. helt artig at du blogger ofte. når du kommer hjem ska æ lære deg mms blogging (eller ska spørre bm at ho lære deg det) dåkk som har eriksson. men anyway det e morsomt at du legg bilda ut. det ser ut som du kose deg i varmen og sørpå. idag snedde det masse. bakken var helt hvit! det var ikke anna og gjøre enn å trekke for gardinene.. og drømme om varme.

vi høres

Anonym sa...

Utrolig urettferdig. Her snør det!!! Bra du koser deg, nyt det! Så pen Victoria er, liker på mora:)
Hilsen bror og mamma som sitter under hver sitt pledd!!
:-)

Anonym sa...

Ser jo utrolig flott ut da, fint vær men kaldt (Tor Erik ler og du vet hvorfor) Ha ett forsatt fint opphold her i Oslo reigionen.

Klem

Tor Erik

Unknown sa...

så artig at bror og mamma også har kommentert her inne :) ja, jeg koste meg masse i oslo, og skal prøve å oppdatere bloggen oftere.. hehe