lørdag, februar 26, 2011

nye mennesker

Nå skal jeg prøve å bloggen fra mobilen min. Søster har utfordre meg på det, så da tar jeg utfordringen. Er på reise nu, blir kjent med nye mennesker. Det er en berikelse i livet. Det er alltid spennende når man får bli kjent med noen. Når noen åpner deg og deler av livet. Idag har vi delt med hverandre, fra hjertet. Meningen med de tingene vi holder påbud. Godt, godt å høre fra andres liv. Så har vi hatt fotball ute i snøen, og grilling ute i spiker lavvu. En sånn har jeg forresten lyst på. Så gud, det håper jeg vi kan få til.
Ellers så var det jo en interessant samtale badestuen. Vi jentene imellom.

Nu ligger jeg bare her. Slapper av. Lest litt bloggen, og spiser dekt. Skulle prøve å kjøpe sent som en kamerat hadde kjøp, men tror ikke jeg traff helt på den riktige.

Venter også på nye ski. Bror har vært på oslo sportslige for meg, så nu kommer nye ski, sko og staver nordover. De jeg har gått med nå, er 16 år gamle, så jeg føler vel at jeg fortjener noe nytt :)

Tror forresten gunhild har bursdag idag. Grattis!
Skal vel bare slappe litt av nu, før skal opp å pynte meg for kvelden. Gleder meg, tror det blir en bra aften, med både nye og gamle venner.

Takk for livet gud, og takk for skiene som er på vei!

3 kommentarer:

Anonym sa...

helt koselig innlegg. kor i alledager er du nå? derfor så stille fra den fronten. kjempetøft at du begynner å blogge fra telf. prøv også å ta bilde og send direkte til bloggen.

vi har det fint. jeg begynner å bli frisk da.. omsider. nå er det hjemmekos med guttene. vi høres
søster

Anonym sa...

det hadde vært koselig om du svarer på kommentarer:) hehe..

Unknown sa...

ehh.. det hadde kanskje vært det ja. her kommer ett svar. jeg har vært på Borgen, i Oteren, eller på Oteren. der var det knallbra. koselig at dere kommenterer. idag skulle mitt nett ha fungert, men det fungerer ikke. har jo bestilt meg nett hjem, så jeg kan blogge mere. men de skulle ringe meg i morgne, så kanskje fra da av :)