onsdag, februar 02, 2011

Å se

Enkelte ser beder enn andre. Det er rart det. noen ser veldig godt, uten at de nesten ser. mens andre kan se lenge, uten å se. enkelte kan nesten se, uten å se. ja, de bare vet det. føler det kanskje. kommer synets av følelsene da? er synet basert på føleleser? eller er det slik at de som ikke ser, ikke vil se. eller ikke tenker over at det er viktig å se. akkurat da. eller kanskje ser de noe annet, det er jo en mulighet.

jeg tror det er viktig å kunne se. også å bli sett. enkelte kan kanskje bli sett, mere enn de ser selv, mens andre som ser, også blir veldig sett. så finnes det de gode menneskene, som virkelig ser, men aldri selv blir sett. de er det kanskje mest synd på. ja, for alle vil vel bli sett.
kanskje det å se, er en sak man kan øve opp. en sak man lærer seg. eller er det en egenskap man bare har. naturlig.

det er jo sånn da at selv om man ser, så ser man ikke alltid. eller ikke alltid like mye. eller man ser det man vil se. til de tider man føler for å se. og det er kanskje ikke så bra da. eller for den som ser kan det være bra.

noen ser kanskje bra, men ignorerer det de ser, eller bare later som at de ikke ser, av en eller annen merkelig grunn. sikkert en god grunn. men hva gjør man da, om man blir sett, men ikke vet det selv. da kan man ikke gjøre så mye med saken. hvis det er noe å gjøre da.
noen vil kanskje ikke bli sett. men da har de kanskje noe å skjule. noe de ikke vil at andre skal oppdage, enda.

vær en som ser.
jeg vil gjerne se.
se deg.
se gud.
se gud i deg.

Ingen kommentarer: