torsdag, november 03, 2011

Skapt for himmelen

Vi bor i norges beste land. Vi har egentlig ikke noen grunn til å klage. Men alikavel er det klager av og til den ene mere enn den andre. Idag slo det meg at det må være fordi vi er skap til å leve i himmelen. Vår ånd, sjel og kropp vet at det går ann å ha det helt bra, at det fins ett sted som er helt fullkomment, ett sted der man ikke trenger å klage over noe som helst!

Men før vi når dit, så tror jeg det kan være lurt å takke for det man har her, sette pris på de rundt seg, og se det positive i ting. Prøve å se noe av himmelen her på jorden. Finne gullet i mennesker, være takknemlig, og ikke klage =) Det tror jeg vil gjør noe med oss selv, og de rundt oss. Da får vi en bedre arena, som Mikkel synger om, heal the world, make it a better place.. mens vi venter på at Gud gjør den fullkomne plassen klar for oss.

Ellers har jeg vært flink å trene denne uken. Har bestemt meg for å trene hver morgen, før jobb, og det har jeg klart så langt. Har vært på treningsrommet hver morgen, fire dager, denne uka. I dag gikk jeg powerwalk, med en stigning på 10. ble litt inspirert av bloggen til Lene Alexandra , som jobber som personlig trener.  Stå på, alt begynner med en bestemmelse!

3 kommentarer:

Marina sa...

Hejja hejja! träna på!

Anonym sa...

verdens

Anonym sa...

inspirerende:)